Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Кмета Атанасов с кандидат-девойките за Кюстендилска пролет в акция по засаждане на теменужки
  Категория: Общество     13:02 - 17/March/2024

Кмета Атанасов: Нека заедно всички на официалния празник да възродим традициите и да отидем на шествието на Хисарлъка.Ще има много работилници за деца,спортни активности за семействата.Изобщо предстой прекрасен семеен празник който ще продължи от сряда да неделя.

В неделния ден преди обяд в централна градска част Кюстендил, мястото около паметникът Димитър Пешев се превърна в действаща акция по засаждане на теменужки в която се включи общинското ръководство с кмета Атанасов и кандидат-девойките за Кюстендилска пролет в акция по засаждане на теменужки и кандидат-девойките за Кюстендилска пролет, общо 3500 броя теменужки ще освежат центърът на града общо за Кюстендил са 6000, предаде репортер на „Кубер прес”.

„Днешната инициатива е част от подготовката за Празникът Кюстендилска пролет, в акцията по засаждане на теменужките се включват кандидат-девойките за Кюстендилска пролет,на които съм изключително благодарен,за това-че работят с хъс  и така хубаво засаждат теменужките. Теменужките са дарени от кюстендилски бизнесмени ,които направиха дарения –за да може да зацветим по-голямата част от градинките в града –централната част.Предстой предстой при Фантастико зацветяване,както и при кръговото при бившето текстилно училище.Зацвтена е Чифте баня, зацветява се пред общината,предстой пред РДТ горите и моста Голите жени.” Каза в изявление пред медии кметът на Община Кюстендил, Огнян Атанасов.

По думите му хубавата акция ще продължи през лятото, когато теменужките трябва да бъдат заменени с други видове по устойчиви на летни условия.Той благодари на кюстендилския бизнес –чийто представители са ес включили активно в кампанията ,и отново с благодарност към девойките –които показват-че освен-че са доста умни,доста красиви са и работливи нещо много необходимо за всеки човек.

Градоначалникът отправи покана към съгражданите и приятелите на Кюстендил да присъстват на празникът когато ще бъде изборът на Кюстендилска пролет -2024,с обещание за уникално и голямо шоу.

„Нека заедно всички на официалния празник да възродим традициите и да отидем всички на шествието на Хисарлъка.Ще има много работилници за деца,спортни активности за семействата.Изобщо предстой прекрасен семеен празник който ще продължи от сряда да неделя.Нашия празник ще бъде по-голям от този на сърбите които го празнуват три дни, ние ще празнуваме пет”, обобщи кмета Атанасов.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuber  press

>

>

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама