Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Продължават специализираните полицейски действия по установяването на 17-годишната Ивана от Дупница, работата на терен се преустановява
  Категория: Регионални     15:24 - 6/March/2024

Продължават специализираните полицейски действия по установяването на 17-годишната Ивана  от Дупница,момичето е  в неизвестност от 22 февруари, когато семейството й потърси помощ да бъде открита, съобщи за”Кубер прес”, Катя Табачка пресаташе ОДМВР Кюстендил. Непълнолетната Ивана  бе обявена за общодържавно издирване веднага след заявеното от родителите й. В РУ Дупница бе създаден щаб под ръководството на директора на ОДМВР ст. комисар  Св. Григоров, в работата му се включиха и служители на ГДНП, бяха установени контакти с колегите от областните дирекции на МВР в Югозападна България. За работата на терен бе ангажиран значителен кадрови ресурс на МВР – няколко хиляди полицаи, жандармеристи, пожарникари, ресурс на Горското стопанство, планински спасители.

 В първите 7 дни  в работата на терен активно се включиха и доброволци. Пребродена бе огромна територия, често ни затрудняваха и лошите метеорологични условия.

Получихме широката  обществена подкрепа както от местната власт , така и от доброволци, макар понякога да не постигахме хармония, безспорен остава фактът, че каузата ни е една: Да намерим Ивана.

Работата по издирването на Ивана продължава чрез различни оперативни способи, а претърсването на терен се преустановява от утре.

Всяка информация, свързана с Ивана, ще бъде детайлно проверявана, за да постигнем желания резултат.

По случая е образувано и досъдебно производство и действията се осъществяват под надзора на прокуратурата.

Kuber press

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама