Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
ПП КОД – Дупница: Призоваваме Първан Дангов да преосмисли поведението си, да използва толерантен тон на общуване
  Категория: Политика     8:59 - 5/March/2024

 В прессъобщение до медиите от общинската организация на ПП КОД – Дупница-информират-че  с представената  декларация изразяват възмущението си от ескалиращо безотговорното поведение на кмета на община Дупница Първан Дангов,предаде репортер на „Кубер прес”.  

„Считаме за опасна и недопустима намесата на кмета Първан Дангов в работата на Общинския съвет. Принципът за разделение на властите е базов в демократична държава като България и настояваме за изпълняването му. Настояваме да спрат провокациите от страна на кмета, използването на трибуната на Общинския съвет и процедурните възможности за налагане на натиск и поставяне на ултиматуми, както и възпрепятстването на Председателя да изпълнява задълженията, вменени от изборната му длъжност и законите на страната.

  Призоваваме Първан Дангов да преосмисли поведението си, да използва толерантен тон на общуване, да зачита авторитета както на институциите, така и на служителите в Общинска администрация и да изпълнява клетвата, която е положил, встъпвайки в длъжност, а именно “да работи единствено в интерес на гражданите на община Дупница”.се посочва в декларацията.
 

  Като демократична партия, ние от КОД, ще държим строго на спазването на демократичните принципи, установени от законите в България и в дух на прозрачност ще информираме общесвеността за всички опити за погазването им. Убедени сме, че политиката на инат и личен реваншизъм е контрапродуктивна и вредна за местната общност. Тя дава лош пример и нанася трудно поправими имиджови щети на община Дупница. Настояваме за осигуряване на нормални условия за работа на Общинския съвет и неговия законно избран председател, декларират още от КОД Дупница.

 

 

   Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама