Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
С мартеница и питка за здраве, съдиите и съдебните служители поздравиха за Баба Марта учениците от 1 „а“ клас на ОУ „Проф. Марин Дринов“
  Категория: Общество     16:04 - 1/March/2024

Съдиите и съдебните служители на Окръжен съд – Кюстендил, и Районен съд – Кюстендил поздравиха за Баба Марта учениците от Първи „а“ клас на ОУ „Проф. Марин Дринов“ в Кюстендил, с класен ръководител Йорданка Чанева,съобщи за “Кубер прес”, Влади Владимиров ресаташе –ОС Кюстендил. С пожелание за здраве и късмет, всяко дете получи мартеница и парченце пита от Баба Марта, която по- рано днес посети и Съдебната палата. С учениците, като част от Образователната програма „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“, се срещнаха съдия Калин Василев от Районен съд – Кюстендил и служителят „Връзки с обществеността“ Владимир Владимиров. 

Децата от 1“а“ клас на ОУ „Проф. Марин Дринов“ в Кюстендил бяха най- малките участници в Областния ученически конкурс „В страната на Справедливостта 2023“. Те рисуваха върху платна и отправиха послания в категория „Креативен пост“ за един по- добър, честен и справедлив свят, в който семейството е ценност.

Съдия Калин Василев от Районен съд в Кюстендил подари на учениците по една Конституция на Република България. Той им разказа за работата на съдията, за това кой, кой е в съда, като им пожела да бъдат добри хора, а защо не и бъдещи съдии.

Баба Марта зарадва децата от 1 „а“ клас с вкусни бисквити, а те я поздравиха със стихотворението за числата.

Благодарим за топлото посрещане деца, г- жо Чанева и г- жо Величкова!

 

Честита Баба Марта!

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама