Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Открита е процедура за избор на административен ръководител на Окръжна прокуратура – Кюстендил
  Категория: Политика     8:41 - 29/February/2024

Прокурорската колегия на ВСС, която изпълнява функциите на Висш прокурорски съвет, откри процедура за избор на административен ръководител на Окръжна прокуратура – Кюстендил, съобщава сайта на ВСС, предаде репортер на „Кубер прес”.

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет, която на основание § 23, ал. 2 от ПЗР на ЗИД на КРБ (обн. ДВ, бр. 106/22.12.2023 г.) изпълнява функциите на Висш прокурорски съвет, откри на основание чл. 167, ал. 2, във връзка с чл. 194а, ал. 1 от Закона за съдебната власт, процедура за избор на административен ръководител – окръжен прокурор на Окръжна прокуратура – Кюстендил. Решението е по повод изтичащия мандат на настоящия окръжен прокурор.
В едномесечен срок от датата на обнародване на свободната длъжност в „Държавен вестник, могат да правят се предложения за назначаване на административен ръководител на Окръжна прокуратура – Кюстендил. Те се подават в администрацията на ВСС; по електронен път с квалифициран електронен подпис на официалния имейл адрес – vss@vss.justice.bg или чрез лицензиран пощенски оператор на официалния адрес на Висшия съдебен съвет – гр. София, ул. „Екзарх Йосиф“ № 12.Kuber press 

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама