Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
РС – Дупница с условна присъда за кражба на 7 000 лв. и 1 070 британски лири
  Категория: Политика     16:57 - 28/February/2024

Районен съд – Дупница наложи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 5 месеца, изпълнението на което се отлага за изпитателен срок от 5 години, по отношение на подсъдим, който се призна за виновен в кражба на 7000 лв. и 1070 британски лири от къща в Дупница, съобщи за „Кубер прес”, Влади Владимиров пресаташе ОС кКюстендил. Пострадалият собственик заяви пред съда: „Парите са ми изцяло възстановени така, както са посочени в обвинителния акт. Нямам претенции към подсъдимия“.  Съдът одобри споразумението постигнато между Районна прокуратура и защитата.

Подсъдимият Д. К. / на 27 години, неосъждан / се признава за виновен в това, че на 18.11.2023 г., от къща в град Дупница, от пластмасова кутия за плодове и зеленчуци, намираща се в неработещ хладилник в стая на приземния етаж, обособена като мазе, противозаконно е отнел чужди движими вещи – парична сума от 7000 лв. и 1070 британски лири /паунди/ с левова равностойност 2394.57 лв. от владението на собственика, без негово съгласие с намерение противозаконно да ги присвои, като кражбата е извършена чрез повреждане на преграда, здраво направена за защита на имот / блъснал прозорец, разклатил касата и влязъл на съседна стая, обособена като мазе на същия приземен етаж /.

Определението на РС – Дупница, с което на подсъдимия е наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от 5 месеца, изпълнението на което се отлага за изпитателен срок от 3 години, е окончателно и не подлежи на обжалване.

Kuber press

>

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама