Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
В Кюстендил откраднаха греди и 60 буркана консервирана храна, в Дупница противозаконно е отнет автомобил
  Категория: Политика     10:01 - 22/February/2024

Повалено е бетоново пано и е деформирана мрежа на наказателен имот, където са отвеждани безстопанствени коне в Кюстендил. По това време в наказателния имот е имало 4 коня, които не са изведени.            2 извършени кражби са заявени вчера в полицията в Кюстендил и повреждане на чужда собственост. В РУ Дупница са заявени домова кражба , съобщава сайта на ОДМВР Кюстендил,предаде репортер на „Кубер прес”.

От имот в Кюстендил са отнети мотофреза, 20 дървени греди и домашно куче, от къща са отнети 60 буркана консервирана храна. Проникването в имотите е осъществено чрез взлом. По случаите са образувани досъдебни производства в РУ Кюстендил, уведомена е прокуратурата.

Повалено е бетоново пано и е деформирана мрежа на наказателен имот, където са отвеждани безстопанствени коне в Кюстендил. По това време в наказателния имот е имало 4 коня, които не са изведени. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомена е прокуратурата.

Кражбата на пари от къща в Дупница е извършена за времето от 8.30 до 9.15 ч. по данни на заявителя. Проникването е осъществено чрез взломяване на дограма. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

Противозаконно отнемане на л.а. „Фолксваген“ е заявено вчера в РУ Дупница, автомобилът е бил паркиран в близост до търговски обект в града. Предприети са издирвателни действия от полицейските служители, автомобилът е установен изоставен в жк „Бистрица“. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Дупница, уведомена е прокуратурата.

3 пожара са гасили вчера екипи на РС ПБЗН, причинени са поради небрежност – горели са сухи треви и отпадъци. Щети не са допуснати.

Kuber press

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама