Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
ОС-Кюстендил и РС– Кюстендил подкрепиха БЧК и инициативата „Мартеница с кауза“ за децата в риск
  Категория: Общество     14:33 - 20/February/2024

Съдиите и съдебните служители от Окръжен съд – Кюстендил и Районен съд – Кюстендил подкрепиха за поредна година инициативата на БЧК – Кюстендил „Мартеница с кауза“,съобщи за „Кубер прес”, Влади Владимиров пресаташе Окръжен съд Кюстендил. Дарителската кампания на младежката организация на червения кръст е за децата в неравностойно положение. Със събраните средства ще се организират дейности за осмисляне на свободното време през лятната ваканция на деца в риск.   Мартениците са изработени от младежите и бабите – доброволци на БЧК – Кюстендил. Радост Йовева от 10 клас на ПМГ – Кюстендил, Радослава Николаева и Лора Георгиева от Езикова гимназия, и д- р Емилия Кацарска – директор на БЧК – Кюстендил бяха посредници на инициативата в Съдебната палата, където ги посрещнаха председателят на Окръжен съд – Кюстендил, съдия Пенка Братанова и председателят на Районен съд – Кюстендил, съдия Чавдар Тодоров.

„Благодарим за възможността да се включим в благотворителната кампания в подкрепа на децата в риск. Убедена съм, че БЧК ще направи възможно най - доброто за едно полезно и забавно лято на децата в неравностойно положение“, каза пред доброволците съдия Пенка Братанова.

Подкрепата си за каузата, с пожелание за здраве и повече отворени към благотворителната кауза сърца, изрази и председателят на Районен съд – Кюстендил, съдия Чавдар Тодоров.

Kuber press

 

 

 

 

 

 

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама