Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
ИТН с партиен офис в Кочериново
  Категория: Политика     9:05 - 20/February/2024

В град Кочериново, Област Кюстендил, ПП „Има такъв народ”  откриха партиен офис който се намира в центърът на града, на  събитието присъстваха народните представители Цветан Предов и Станислав Богдански, екс- народиня представител от Кюстендил, Снежана Траянска, представители от София, членове, симпатизани местната организация, съобщи за „Кубер прес”, Милен Георгиев, общински координатор наПП ИТН Кюстендил и общинска съветник в ОБС Кюстендил..

Домакин на откриването беше общинският координатор на ИТН – Димитър Василев, гостите от София, Кюстендил и Благоевград, бяха топло посрещнати и от кмета на града,Станислав Горов  който ги приветства.

По негова специална покана, депутати, координатори и членове на партията присъстваха и на откриването на благотворителната изложба на местната художничка Вергиния Карашка.  

„Вече 4 години структурите на ИТН не спират да се разрастват и да отварят нови офиси в страната. Това разбира се, ще продължи и занапред! Защото само чрез усърдна и отговорна работа, взаимно доверие, коректна информация за ситуацията в страната и посочването на локалните и централни проблеми на обществото и хората, ще продължи да Има такъв народ!”,обобщи той.

Kuber press

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама