Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
ИК с предложение олимпийската медалистка Евелина Николова да бъде удостоена със званието „Почетен гражданин на град Кюстендил”
  Категория: Култура и спорт     12:40 - 23/January/2024

От името на Инициативен комитет „Да подкрепим олимпийските шампиони и медалисти”  е постъпило предложение ,бронзовата медалистка от Олимпийските игри в Токио-Япония през 2021 година Ивелина Николова да бъде удостоена със званието „Почетен гражданин на град Кюстендил”, предложението е внесено за разглеждане в предстоящата сесия на ОБС Кюстендил от кмета Атанасов, според докладната  записка, предаде репортер на „Кубер прес”.

Ивелина Николова е родена през 1993 година в Петрич, завършва Спортно училище „Васил Левски” –Кюстендил,обучението й в училището започва като състезателка на СК по борба „Васил и Георги Илиеви”, СК по джудо и самбо „Велбъжд”, СК по сумо „Крис”.

Завършила е НСА-„Васил Левски”, състезателната й кариера започва в Кюстендил, като активи в спортната й кариера има множество добри и отлични представяния в първенства, шампионати, турнири.

Носител е приза Спортист на СУ”Васил Левски” и два пъти „Спортист на Кюстендил Номер 1”.

Чрез своя професионализъм и личностни качества тя допринася за мотивация на младите хора за постигане на високи постижения в редица сфери.

Евелина Николова е част от спортната слава на Кюстендил от детска възраст до ден днешен.

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама