Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Кмета Атанасов връчи награда
  Категория: Култура и спорт     13:53 - 11/January/2024

На официална церемония в зала "София" бяха връчени наградите за Атлет и Атлетка на България, за изминалата година, събитието се организира от Българска федерация по лека атлетика и Списание Атлетика, предаде репортер на „Кубер прес” . Официални гости бяха кметът на община Кюстендил Огнян Атанасов, Председателят на ОбС –Кюстендил  Димитър Велинов, зам. министърът на младежта и спорта  Даниела Дашева, президентът на Европейската федерация по лека атлетика Добромир Карамаринов и президентът на Българската федерация по лека атлетика Иван Колев.
Кметът на община Кюстендил  Огнян Атанасов връчи наградата "Атлет на България за младежи", на победителят от серията състезания: "А1 за младежи" - Деян Димитров от Клуб по лека атлетика "Пауталия" – град  Кюстендил.
Кметът Атанасов го поздрави за постигнатите високи спортни резултати през 2023г., като пожела на всички спортисти и треньори, много здраве и медали през новата година!

Деян Димитров и неговият треньор Огнян Огнянов благодариха на инж. Атанасов за усилията полагани от страна на община Кюстендил условията за спортни дейности да стават още по- добри.
Божидар Саръбоюков и Пламена Миткова бяха отличени за "Атлет и атлетка на България" за 2023 година.
Двамата получиха наградите си от зам.-министъра на младежта и спорта Даниела Дашева и президента на Българската федерация по лека атлетика Иван Колев.
В началото на церемонията президентът на Европейската федерация по лека атлетика Добромир Карамаринов връчи специален плакет на главния редактор на списание "Атлетика" Антон Бонов по повод 25 години от излизането на първия брой на изданието.

 

 

 

Kuber press

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама