Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
ФА "Родолюбие" –Кюстендил с музикално-танцов спектакъл "С обич към Краище" в Босилеград
  Категория: Култура и спорт     10:12 - 27/December/2023

Свои приветствия отправиха заместник-кметът на община Кюстендил Николай Дочев и кметът на община Босилеград, Владимир Захариев, изказвайки своите искрени благодарности към танцьорите от ансамбъл „Родолюбие” за споделената емоция и красиво поднесения фолклорен спектакъл, като пожелаха на всички здраве и щастие през 2024 година.

Вълшебството на кюстендилския фолклор в навечерието на коледните празници завладя залата на Центъра за култура в Босилеград, където фолклорният ансамбъл "Родолюбие" –Кюстендил представи своя музикално-танцов спектакъл "С обич към Краище", съобщава социалната страница на фолклорният ансамбъл "Родолюбие" –Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес”.
Програмата се разгърна със стилове и емоции поднесени от всички възрастови категории на Ансамбъл „Родолюбие”, като за начало към босилеградчани пожелание за здраве отправи Мис Кюстендил 2023 - Моника Йорданова. Тя не пропусна да изкаже и пожелания за весели и щастливи коледни и новогодишни празници, съчетани с благословия за здраве и успехи през предстоящата 2024 година.
Танцьорите и вокалистите от ансамбъл "Родолюбие" представиха близо два часа разнообразна фолклорна и музикална програма.
За финал на фолклорния празник гостите изпълниха химна на ПФА "Родолюбие” и изиграха общо хоро с гостите на концерта, между които имаше и гости от Кюстендил. Главният хореограф на ансамбъла, Симеон Васев, изрази благодарността си за топлото посрещане в Босилеград и обеща нови и вълнуващи хореографии за следващата година.
На края на концерта свои приветствия отправиха заместник-кметът на община Кюстендил Николай Дочев и кметът на община Босилеград, Владимир Захариев, изказвайки своите искрени благодарности към танцьорите от ансамбъл „Родолюбие” за споделената емоция и красиво поднесения фолклорен спектакъл, като пожелаха на всички здраве и щастие през 2024 година.


 

 

 

 

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама