Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
ОбС на БСП на конференция в Кюстендил избра Милчо Христов за председател
  Категория: Политика     14:43 - 10/December/2023

В Голямата за ла на читалище „Братство-1869“ в Кюстендил се проведе деветото заседание на 20 -та Общинската партийна организация на БСП в Кюстендил, на която единодушно за председател на ОБС на БСП в Кюстендил беше избран досегашния изпълняващ един от  двамата членове  длъжността зам. председател-Милчо Христов, изборът беше направен без конкуренция и други предложения, съобщи за „Кубер прес“, Областния председател на БСП Бойко Клечков.

Милчо Христо беше избран след гласуваната оставката от поста председател и отказ от членството в БСП Йордан Тодоров.

По време на партийния форум Областния председател на БСП Бойко Клечков направи анализ на проведените избори за местна власт, с кратка ретроспекция и изводи довели до изборните резултати на БСП в Община Кюстендил.

Изборът на председател се налага и от това, че той трябва да бъде вписан в Агенцията по вписвания за да може общинската организация на БСП да работи и да бъдат легитимни  подписваните документи, уточни още той.

Припомняме, че близо месец след проведените местни избори кандидатът за кмет издигнат от Коалиция за България в Кюстендил и водач на листата -БСП Йордан Тодоров  обяви, че подава оставка от поста председател на ОБС на БСП Кюстендил, като същевременно напуска партията и остава да работи в ОБС Кюстендил като независим съветник.Kuber pess

 

>

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама