Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Бойко Клечков за оставката на председателя на БСП-Кюстендил Йордан Тодоров: Това е едноличен акт, напускането на партията не е коментирано
  Категория: Политика     11:32 - 23/November/2023

Общинския съветник от БСП за България в Общински -Кюстендил, Бойко Клечков определи обявената пред медии оставка на общинския председател на ОБС на БСП Кюстендил-Йордан Тодоров като жест на едноличен акт и негово право, предаде репортер на „Кубер прес“.

„ Оставката не е коментирана, подобен акт е морално право на всеки. Имах разговор с Йордан Тодоров, разделяме се като хора които ще продължат да разговарят и дори да влизат в противоречия. Крепил съм го  и съм искал  да израсте в политиката, да има политическа кариера. Може би е усетил, че е сбъркал и е предприел подобни действия. Имаме Устав и ръководни органи на управление. Политиката се гради на база решения. Може би около него бяха хора които не са много близо до партията  С оставката си Йордан Тодоров  може би спести дисциплинарно наказание. Всеки който е напуснал партията трудно успява да се реализира и нищо не постига.“ обясни още общинския съветник от БСП за България-Бойко Клечков.

По думите му относно морала с подаването на оставката, напускането на партията и оставането му в ОБС като независим съветник -това е позволено от закона.

В ОБС на БСП има двама зам. председатели ,единия от които е Милчо Христов който ще работи по организирането на Общинската партийна конференция, която ще се проведе на 10 декември. На нея ще бъде избран нов председател на ОБС на БСП в Кюстендил.

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама