Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Камелия Пешева от Новите майстори-Кюстендил с първа самостоятелна изложба
  Категория: Култура и спорт     10:56 - 18/November/2023

Десетки любители на изкуството се събраха на 17 ноември 2023 от 18.00 часа във фоайето на Общинския драматичен театър, което отново бе домакин на една интригуваща художествена изложба, съобщиха за „Кубер прес“, от Partners Kyustendil.
"ПОГЛЕДИ" е името, което събира 24 графични портрета в голям формат и почти едногодишния труд на младата авторка. Камелия учи изобразително изкуство в школата "Новите майстори" и има огромна колекция от награди в национални конкурси по изобразително изкуство и графичен дизайн и е един от водещите таланти във всички артистични проекти на групата. За първи път обаче младата авторка се представя самостоятелно с тематична изложба, показваща сложното изкуство на моливната рисунка и портрета в голям формат.
Младата талантлива художничка бе представена от своя учител и наставник Евгени Серафимов, а за цялата атмосфера се погрижиха едни от младите музиканти на Кюстендил.
Гостите на изложбата щимаха удоволствието да видят палитра от интересни и провокативни лица на познати и непознати личности в черно и бяло и да си поговорят с Камелия и нейните приятели от школата по рисуване.
 

 

 

 

 

снимки:Стефан Христов

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама