Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Георги Кабзималски с шести мандат- кмет на Рила, Цветана Шушкова преизбрана за председател
  Категория: Политика     11:05 - 11/November/2023

Кметът на община Рила Георги Кабзималски, кметът на с. Пастра Румяна Михайлова и 11-те общински съветници в ОбС - Рила встъпиха официално в длъжност и се заклеха тържествено да спазват Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководят от интересите на гражданите и да работят за тяхното благоденствие, съобщи за „Кубер прес“, Десислава айдарова пресаташе на ОИ Кюстендил. 

Тържествената сесия откри областният управител инж. Александър Пандурски, който поздрави кметовете и съветниците, пожелавайки им успешен и ползотворен мандат. Гост на първата сесия бе и кметът на община Дупница Първан Дангов. 

Клетвените листа на новите управници връчи председателят на Общинска избирателна комисия Елена Бозовайска, която им пожела спорна работа. 

Кметът Георги Кабзималски започна официално своя 6-ти пореден мандат. Той спечели доверието на своите съграждани още на първи тур на изборите на 29 октомври. А новите 11 съветници в ОбС - Рила, които положиха клетва днес, са: Донка Цветкова, Стоян Миланов, Ивайло Кондев, Боримира Атанасова, Костадин Михайлов, Цветана Шушкова, Мария Жлябинкова, Стоян Туповичарски, Елена Александрова- Георгиева, Георги Васев и Лазар Лазаров. 

Най-възрастният съветник Донка Цветкова води първо заседание и процедурата по избор на председател на ОбС - Рила. За трети път на поста бе избрана Цветана Шушкова. При тайно гласуване, Шушкова получи подкрепата на 6-ма свои колеги от ОбС. Тя благодари за оказаното доверие и заяви, че за нея е чест и огромна отговорност отново да бъде председател на колективния орган.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама