Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
ТФ „Партньори“-Кюстендил с подготовка за нов театрално-танцов спектакъл „Носталгия“
  Категория: Култура и спорт     14:02 - 28/September/2023

Танцова формация „Партньори“ усилено подготвя и ще представи своя нов театрално-танцов спектакъл „Носталгия“ на 30 септември /събота/ от 19 часа в Общински драматичен театър Кюстендил, съобщиха за „Кубер прес“, от Танцова формация „Партньори“ -Кюстендил.

Продукцията е част от дейностите на проект „Ръка за ръка с нашите деца“, с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура” по програма „Любителско творчество ‘22".

Творческият екип на „Партньори“ и ангажираните специалисти ще ни потопят в един вълнуващ любовен сюжет, ще ни направят свидетели на силна любов, изправена пред трудности и препядствия. Всичко това, представено с танците на Танцова формация „Партньори“, вокалните изпълнения на Елеонора Божанова и Веселина Сиракова, както и музикалните изпълнения на Венислав Иванов – гайда и Светлин Облачки – тъпан. С голямо вълнение спектакъла очакват най-малките танцьори на формацията, за които това ще бъде дебютно представяне!

Ако сте любопитни да видите този вълнуващ спектакъл, включващ изпълнители на възраст от 1 до 65+ години, ако се чудите как са успяли хореографът Тони Кенов, сценографът Евгени Серафимов и режисьорът Лозен Йорданов да се справят с това предизвикателство, ако искате да се замислите за продадените мечти .... и цената, която плащаме за това..... заповядайте в събота в 19 часа в Общински Драматичен театър Кюстендил.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама