Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Областният председател на ВМРО Кюстендил Георги Петров не беше допуснат в РС Македония
  Категория: Политика     15:17 - 4/February/2023

 Ангел Джамбазки в профила си: След три часа чакане в буферната зона между граничните пунктове „Гюешево” и „Деве баир”, наши съмишленици от ВМРО Кюстендил са върнати от граничните власти на Северна Македония обратно в България. Причината е безумна, нелепа и смехотворна. А именно, че се смятат за опасност за националната сигурност и обществения ред в страната.

Областният председател на ВМРО Кюстендил Георги Петров не беше пуснат да влезе в Република Северна Македония,  след 4- часов престой на границата със свои съмишленици под предтекст ,че има срив с системата, това информират от ВМРО Кюстендил в прессъобщение до медиите, предаде репортер на „Кубер прес“.Много пътуващи за честването на 151-та годишнина от рождението на Гоце Делчев бяха в спрените на границата автомобили. „Полицаят имаше списък с имена, които не трябва да бъдат допуснати на територията на страната. При проверка на личните ми документи се оказа, че името ми е  в този списък . С тези си действия властите в Скопие показват, че са много далеч от голямото европейско семейство и имат още много път да извървят докато станат истинска Европейска държава“, обясни Георги Петров.

В профила си Ангел Джамбазки споделя:

След три часа чакане в буферната зона между граничните пунктове „Гюешево” и „Деве баир”, наши съмишленици от ВМРО Кюстендил са върнати от граничните власти на Северна Македония обратно в България. Причината е безумна, нелепа и смехотворна. А именно, че се смятат за опасност за националната сигурност и обществения ред в страната.

Трябва да е ясно, че омразата продължава да се нагнетява по всякакви възможни начини. Доказателствата за това ги виждаме с очите си всички.

Няма как случайници да ни казват кога ще се покланяме. Няма как някой да казва на българите кога ще почитат своите герои и да ни вкарва в провокации и пропаганди.“.

 

 

 

 

Kuber press

>

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама