Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Дупница със споразумение в МРРБ за 50 % финансиране на два обекта
  Категория: Разследване     15:01 - 31/October/2022

Кметът на Община Дупница Методи Чимев сключи споразумение в МРРБ относно 50-процентното финансиране на два обекта, заложени за ремонт, сумата в размер на 900 000 лева от фонда за инфраструктурни проекти на общините е за улиците “Венелин” и “Седма Рилска дивизия”, съобщи за „Кубер прес“, Христо Апостолов, пресаташе на община Дупница.

"Очакваме да получим финансирането, което ще бъде заложено в този му размер за двете улици. Остатъчната част на този етап трябва да бъде осигурена от собствени приходи. Ще ги заложим в списъка с капиталови разходи за следващата година. Имаме избрани изпълнители, така че няма да бъде проблем през пролетта да стартират ремонтните дейности. Няма индикации засега, че финансирането ще бъде коригирано и получим цялото за двата обекта, така че ще трябва да разчитаме на собствени приходи", коментира инж.Чимев.

"Започнали сме работа и по обектите, които да заложим в самия капиталов списък, който в следващите седмици да уточняваме в конкретика. Колкото и да ни се иска да заложим максимално много, то няма как, защото трябва да се съобразим с редица условности, най-вече с финансовата рамка, която можем да си позволим", допълни кметът на Дупница.

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама