Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Заради свидетели беше отложен процесът за братя “Росен и Румен- Бумбарски”
  Категория: Коментари     17:42 - 17/June/2009

Днес от 14 ч. в окръжна съдебена зала на КОС заседава състав на окръжен съд Кюстендил с председател Йоланда Цекова по дело срещу нарокразпространителите Росен и Румен Бумбарски, предаде репортер на електронното издание.
Държавното обвинение се представлява от окръжен прокурор Камелия Стефанова, адвокат на подсъдимите е Димитър Димитров. Братя Бембарски са обвинени за държане на високорисково вещество- хероин , 57 дози, престъплението е извършено при условията на опасен рецидив. Наркотикът е открит при проверка на 11 март 08 г. Срещу Росен Бумбарски има и друго обвинение- за това, че на същата дата той е разпространил чрез продажба на друго лице 13 дози хероин.
Съдът даде ход на делото в присъствието на обвиняемите. На заседанието не присъства свидетеля Илиян Илиев, който е призован от съда да се яви на делото, както и защитен свидител. Съдия Й.Цекова информира прокурора и защитника, както и подсъдимите, че днес сутринта е бил разпитан защитен свидетел, от който разпит получиха протокол -обвинението, адвоката и обвиняемите за да се запознаят него.
Поради отсъствието на свидетелите и невъзможността да се проведат процесуални действия по делото, то беше отложено за 3 юли.
Лидия Велинова

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама