Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Година затвор за кражба на народни носии от читалището в Злогош, Община Трекляно
  Категория: Правосъдие     9:58 - 23/July/2021

Георги Ю. е осъждан многократно, като последното му наказание „лишаване от свобода“, което търпи в момента в затвора в Бобов дол е за управление на МПС след употреба на алкохол.

Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание от 1 година „лишаване от свобода“ на 31- годишния Георги Ю., който се призна за виновен в кражба на народни носии и елементи към тях, на обща стойност 990 лв. от читалището в село Злогош, Община Трекляно, съобщи за „Кубер прес“, Влади Владимиров пресаташе на Окръжен съд Кюстендил.
Деянието е извършено в условията на опасен рецидив, за времето от 12- 14 февруари 2020 година, чрез разрушаване на преграда, здраво направена за защита на имот - взломен е покрива на читалището.
Георги Ю. е осъждан многократно, като последното му наказание „лишаване от свобода“, което търпи в момента в затвора в Бобов дол е за управление на МПС след употреба на алкохол. Веществените доказателства - 7 народни носии, две сърмени престилки и два колана са върнати на собственика.
Наказанието „лишаване от свобода“ за срок от 1 година да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим, определи РС- Кюстендил, под председателството на съдия Пламен Деянов, в състав с двама съдебни заседатели.

Kuber pres

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Къде предпочитате да прекарте отпуската през лятото?


На море
На планина
На екскурзия
У дома
С проиятели

Реклама