Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Кюстендилски полицаи задържаха 49-годишен с боеприпаси и акцизни стоки
  Категория: Коментари     10:22 - 13/January/2020

Образуваха БПП в РУ Кюстендил срещу 26-годишен водач със саморъчна цигара с канабис.В Дупница установиха водачи шофирали след употреба на алкохол и наркотици.

49-годишен мъж е задържан от кюстендилски полицаи в края на миналата седмица за незаконно притежание на боеприпаси и акцизни стоки, съобщиха за „Кубер прес“, от полицията в Кюстендил.
При извършени процесуално-следствени действия в 2 имота в града са открити и иззети 39ловни патрона и 44 кутии цигари без български акцизен бандерол. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

26-годишен водач на л.а. „Фолксваген“ е отказал при извършване на проверка от пътни полицаи да бъде тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, последвал обиск от него е иззета саморъчно направена цигара, която при направения полеви наркотест е реагирала на канабис. 26-годишният е задържан с полицейска заповед за 24 часа. По случая е започнато бързо полицейско производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

2 бързи полицейски производства са започнати в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества – 29-годишният водач на л.а. „Рено“ е управлявал след употреба на наркотично вещество, 30-годишният водач на БМВ е управлявал след употреба на алкохол, дрегерът е отчел резултат 2.52 промила. За случаите е уведомен дежурен прокурор.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама