Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
  Категория: Коментари     17:56 - 27/September/2019Най-много кандидати има в община Дупница -7,в Кочериново са 6-ма,по четирима кандидати има в общините Кюстендил, Бобов дол, Трекляно,Рила, Сапарева Баня и Бобов дол с по трима ,в община Невестино кандидат-кметовете са 2-ма.

За Община Кюстендил -кандидатите за кметове в Община Кюстендил са четирима. В надпреварата се включва досегашният кмет Петър Паунов от местна коалиция „ГЕРБ /ПП ГЕРБ, ПП СДС, ПП ВМРО-БНД, ДБГ, ЗНС, ПП ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ/. За кметския стол ще се състезават още: Ива Накова от „Възраждане“, Младен Ризов от Местна коалиция Движение заедно за промяна и Здравко Милев от Инициативен комитет,показва справка -решенията на общинските избирателни комисии.
За Община Бобов дол: Кандидатите за кмет на Община Бобов дол са общо четирима: Красимир Чаврагански от ЗС " Александър Стамболийски", Елза Величкова от партия на Зелените, Мяа Спасова от ПП ГЕРБ и Петър Петров от „Воля“.

Община Бобошево: Кандидатите за кметове на Община Бобошево са Райчо Цветин от ПП „Атака“, Асен Божикьов от ПП ГЕРБ, Крум Маринов от „БСП за България“ и Стефан Тачев от СДС (НФСБ, Обединена социалдемокрация , „Воля“).

Община Дупница: Седем са кандидатите за кметове в Община Дупница: Методи Стойнев от ПП „Българска нова демокрация“, Георги Градевски от ПП АБВ, Ани Вакъвчиева от ПП Единна народна партия, Методи Чимев от ПП ГЕРБ и Първан Дангов от „БСП за България“, Иво Ников от „Демократична България – Обединение“ (Да България, ДСБ, Зелено движение) и Пламен Соколов от Движение Заедно за промяна.

Община Кочериново: Шестима се състезават за кметското място в Община Кочериново: Иван Чонев от НДСВ Коалиция, Слави Христов от ПП Нова алтернатива, Васил Стамболийски от ПП ВМРО – БНД, Иван Минков от ПП ГЕРБ, Костадин Катин от „Воля“ и Станислав Гогов от „БСП за България“

Община Невестино: Кандидатите за кметове в Община Невестино са двама: Димитър Бальовски от ПП ГЕРБ и независимият Димитър Стаменков.

Община Рила: Кандидатите за кметове в Община Рила са трима: Георги Кабзималски от ПП ГЕРБ, Атанас Мешев от „Воля“ и Владимир Владимиров от „БСП за България“.

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама