Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
1000 лева от ОБС- Кюстендил за две книги на Михаил Калдъръмов
  Категория: Култура и спорт     9:30 - 28/August/2019

Михаил Калдъръмов е носител на награди от престижни, национални,литературни конкурси:“Мелнишки вечери на поезията“, „Славейкови празници-Трявна“ ,“България древна и млада“.

По повод отбелязването на 70 годишния юбилей на Михаил Калдъръмов с решение на Общински съвет което ще бъде взето на предстоящата сесия от общинския бюджет ще бъдат отпуснати 1000 лева финансова подкрепа за издаването на две негови книги:стихосбирката „Бавни планини“ и детската книга „Петюха“, предаде репортер на „Кубер прес“.
“Петюха“ е за добротата, благородството и истинското приятeлство.
Михаил Калдъръмов е автор на 10 книги в т.ч. Запалената свещ напомня“, „Бездна“ ,изданието „Свобода на гладните“ е притежание на библиотеките в Москва, Лондон, Париж, Стастбург и Вашингтон.
Михаил Калдъръмов е носител на награди от престижни, национални,литературни конкурси:“Мелнишки вечери на поезията“, „Славейкови празници-Трявна“ “България древна и млада“.
През 2017 година той издава първата си книга за деца „Дракончето в мен“ -получила висока оценка от литературните критици. Същата година книжката е включена в учебниците за 4 ти клас.
snimki FASEBOOK

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама