Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
На дупнишка сцена играят “Три котки на покрива”
  Категория: Култура и спорт     14:24 - 16/January/2019

Обичаните от публиката Анна Петрова, Ани Михайлова, Боряна Павлова, Васил Драганов и Ивайло Калоянчев са гост - актьори в новото заглавие на Благоевградския театър.

Драматичен театър – Благоевград представя хитовата комедия „Три котки на покрива” от Емил Йотовски в Дупница,съобщи за “Кубер прес”, Христо Апостолов пресаташе на община Дупница.
На 22 този месец от 19 ,00 часа на сцената на Общински драматичен театър “Невена Коканова” -популярните актьори Анна Петрова, Ани Михайлова, Боряна Павлова, Васил Драганов и Ивайло Калоянчев влизат във война на половете, за да отговорят на въпросите: Кои са оръжията на жените във войната на половете? Как реагират мъжете на женската изобретателност? И има ли смисъл от тази война? Верните отговори ще получите в „Три котки на покрива.
„Три котки на покрива“ е комедия, в която три презадоволени от живота жени решат да търсят несъществуващите си проблеми. И какво намират?
Няма нищо по-честно от изневярата, по-вярно от лъжата и по-симпатично от предателството.
В интервю Емил Йотовски, автор на пиесата, споделя: "Обичам да пиша пиеси. Пиша само комедии и се смея на глас. Имам само един критерий за успешна пиеса и той е когато цялата зала се смее от сърце."
Йотовски е български сценарист, писател и журналист. Отскоро се занимава и с драматургия. Учил е медицина и психиатрия. Автор е на няколко книги, сред които „Жестоко”, „Нарочни приказки“, "Секретни приказки" и "Разкази с неочакван край". Сценарист на комедийни телевизионни предавания - “Пълна лудница”.
Постановката е на Анна Петрова, която ще видим в представлението, в ролята на Лора.Петрова е с почти 35-годишна кариера в дублажа на криминалните сериали „Убийство по сценарий“, „От местопрестъплението: Ню Йорк“ и „Излъжи ме“, комедията „Без пукната пара“, анимациите „Семейство Джетсън: Филмът“ и „Батман: Анимационният сериал“.
Петрова играе майката на Пацо в сериала „Полицаите от края на града“.
На сцената, в разтърсващата комедия, ще видим водещата на “Шоуто на Канала”,актрисата Ани Михайлова, коята всички наричат “една Боряна в Ню Йорк” и “истинският културен посланик на България в Америка”. Преди две години актрисата и приятелките й се обединяват в "Български дамски клуб в Ню Йорк". Организаторка е на конкурса "Мис България в САЩ".
Във войната, срещу актрисите застават синът на легендарния Георги Калоянчев, актьорът Ивайло Калоянчев и Васил Драганов, който от 2010 година е част от трупата на Народен театър „Иван Вазов, както и в екипа на „Комиците“ и „Столичани в повече” - като Радко Чеканов.

Билетите са в продажба на касата на театъра.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама