Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Група „Paraplanner” с концерт в Кюстендил
  Категория: Култура и спорт     13:17 - 3/August/2017

На 4 август в Кюстендил ще се състой - Концерт на група „Paraplanner” с начален час-22,събитието е част от летните културни празници "Кюстендилско лято".

Paraplanner се събират през декември 2014г, с цел да създават авторска музика. От тогава насам те не спират да разширяват стиловите си хоризонти, в търсене на индивидуално звучене,съобщиха за “Кубер прес” от общински отдел ”Култура и духовно развитие”.
Самите те споделят, че не обичат да определят музиката си, тъй като тя е смесица от много различни стилове. В същото време се вдъхновяват от изпълнители от световната и българска сцена, творящи в сферата на джаз, соул, хип-хоп и реге музиката. Те имат зад гърба си 11 авторски песни, 6 от които са събрани в дебютния им краткосвирещ албум, наречен TUNESTALKERS, както и концерти в най-големите клубове в София , сред които Мixtape5, Sofia Live Club, Terminal 1, Backyard, Maze, Swinging Hall, Art Club Sofia, Маймунарника и др.,а през лятото на 2016та взимат участие във фестивалите София Диша, Wake Ъп, Фестивал на солта(Бургас), Sofia Fusion Festival и др.
Paraplanner са:
Александрина Александрова : вокал, бас китара
Яна Дончева: флейта, саксофон
Красимир Спиридонов: синтезатори
Георги Денчев: ударни

Видео:

https://www.youtube.com/watch?v=9cjq29k6l7Q https://www.youtube.com/watch?v=Y6LZu8PxZh8

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама