Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
В Кюстендил се проведоха състезания за празника на МВР- служителите
  Категория: Култура и спорт     16:15 - 30/June/2017Победител в Състезанието по картинг е граничният полицай Бойко Величков,в стрелба с пистолет сред журналистите най-добър е операторът Георги Божков ,стрелба с пистолет за служители на МВР на първо място се класира Ради Марков от РДПБЗН.

В Кюстендил се проведоха спортни състезания по случай 138 години от създаването на МВР и празника на служителите,за втори път победител в Състезанието по картинг е граничният полицай Бойко Величков, РДГП – Кюстендил, служителят на РДПБЗН – Кюстендил Мартин Лазов е на второ място, трети се класира кюстендилският криминалист Павел Димитров,съобщиха за “Кубер прес”,от полицията в Кюстендил.
Състезанието е част от спортните прояви, които организират служителите на МВР, работещи в Кюстендилска област, по случай 138 години от създаването на МВР и професионалния празник на служителите.
В Турнира по стрелба с пистолет сред журналистите най-добър е Георги Божков от ТВ „Запад“, на второ място е операторът на ТВ „Дартс“ Ярослав Ставрев“, на трето – Иван Йорданов от тв „Запад“, в Турнира по стрелба с пистолет за служители на МВР на първо място се класира Ради Марков от РДПБЗН, на второ Наско Тасев – РУ Дупница, на трето – Александър Ангелов от РУ Кюстендил. В отборното класиране за служители на първо място е отборът на РУ Дупница, на второ – отборът на РДГП – Кюстендил, на трето – отборът на РДПБЗН – Кюстендил.
В състезанието по спортна стрелба за пореден път най-добрият е служителят на РДГП – Кюстендил, Емил Ников, следван от полицая от РУ Бобов дол Георги Христов и от граничния полицай Антоний Божков.
В състезанието по спортен риболов Детелин Ников спечели голямата награда за уловена най-голяма риба, на второ място е граничният полицай Ивайло Георгиев, а на трето – Евгени Моралийски от РУ Кюстендил.Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама