Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
ДПУ – Дупница завърши учебната година с лагер в природна среда
  Категория: Скандално     16:16 - 9/June/2017Доброволците от Детското полицейско управление – Дупница, завършиха учебната година с лагер в природна среда.

24 третокласника от ОУ „Евлоги Георгиев“ в Дупница успешно завършиха учебната година по проекта Детско полицейско управление. Заключителната им среща бе в лагерни условия в Бобошево,съобщи за “Кубер прес”,Катя Табачка говорител на полицията в Кюстендил.
Демонстрираха наученото през годината – за работата на полицаите, как да се грижат за собствената си безопасност, как да помагат на хора в беда, безопасно забавление в природна среда. Гост на доброволците бе служебното следово куче от Кюстендил и неговият водач Иво Спасов. Те демонстрираха техники за обучение и умения кучето да помага в работата на полицаите.
С повишен интерес децата се включиха в заключителното занимание по детска лична полицейска защита. Техен инструктор в това обучение бе криминалистът от РУ Дупница Асен Варадинов.
Ръководителят на доброволците от ДПУ – Дупница, инспекторът ДПС от РУ Дупница Николай Иванов ги поздрави за последователността в участието в учебния процес, благодари на училищното ръководство за партньорството и пожела безгрижна ваканция.Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама