Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Ремонтираха СУ "Христо Ботев" в Сапарева баня за 200 000 лева
  Категория: Скандално     14:25 - 5/June/2017Приключиха ремонтните дейности в СУ "Христо Ботев", които бяха по програма на МОН и в размер на близо 200 хил. лв. С проекта се оптимизира сградният фонд и материално-техническата база в училището,съобщи за “Кубер прес”, Десислава Айдарова пресаташе на община Сапарева баня.
Проектът на Община Сапарева баня бе по Национална програма "Оптимизация на училищната мрежа", модул "Рационализация на мрежата от професионални училища". До няколко месеца предстои и отчитане на проекта.
Със средствата по него са закупени нови компютърни конфигурации, интерактивни дъски, мултимедийни проектори и лаптопи. Кабинетът по химия е обновен и оборудван, закупена е и частична мебелировка за класните стаи.
Извършени са също така строително-ремонтни дейности на санитарните помещения, които от години бяха в окаяно състояние. Освежени са всички класни стаи и коридори в училището, както и подовата настилка на няколко кабинета. Има монтирани нови щори и подменени мебели, което съответно подобрява интериора и прави средата приятна за учебни занимания.
"С една нова и модернизирана среда училището в Сапарева баня ще посрещне учениците за следващата учебна година. Да се надяваме това да привлече нови ученици, които ще се чувстват добре в нашето училище. Надяваме се да направим и добър прием след 7-ми и след 8-ми клас. Специалностите, които предлагаме са нови, атрактивни и различни", коментира директорът на СУ "Христо Ботев" Емилия Гелева.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама