Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
16 годишния Георги Димитров от София с приза от 21 конкурс за класическа китара в Кюстендил
  Категория: Култура и спорт     14:24 - 8/April/2017Специалната награда на община Кюстендил беше присъдена на Евгений Малиновский от град Клинци-Русия.

След четирите фестивални дни проведени в Кюстендил по провеждането на 21 международен конкурс за класическа китара “Акад.Марин Големинов” в Кюстендил,художествения директор на фестивала Иван Андонов обяви резултатите и със зам.кмета на община Кюстендил Владислав Василев връчи наградите на победителите, предаде репортер на “Кубер прес”.
Специалната награда на община Кюстендил беше присъдена на Евгений Малиновский от град Клинци-Русия,Първо място и наградата на Областна администрация-Кюстендил беше дадена на Иван Ненов от Пловдив.С трето място и статуетка от Съюза на народните читалища за най-млад участник от Кюстендил си тръгва Деница Босилкова от Ботевград.
. Сръбския китарист Михайло Дашич от град Ниш е с Трето място и статуетка от Съюза на народните читалища за сценично поведение. Наградата на Съвета по туризъм отиде при Мартин Бориславов Дерменджиев от София, Борис Николаев Цонев от Плевен спечели статуетка за артистично поведение.
Голямата награда от тазгодишния 21 Международен конкурс за класическа катара “Акад4Марин Големинов” ,журито присъди на 16 годишния Георги Димитров от София ,той получи картина от кюстендилския художник Иван Пенев,статуетка на името на “Любен Хараламбиев” и безплатно участие на Третото издание на Международния фестивал на китарата през декември тази година в Плевен.
Победителя в изявление пред медии каза,че се занимава с китара от 10 годишен,в семейството няма други музиканти.В началото е имал мечта да свири рок,после осъзнал, че класическата китара е неговата музика.
16-годишния Георги Димитров Стреми се към високите музикални висоти и се надява един ден да бъда добър преподавател,той посещава наградата на всички приятели,родители и преподаватели.Намира време за китарата и среща с приятели.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама