Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
В Кюстендил представят концерт -"Музика и поезия"
  Категория: Култура и спорт     10:25 - 10/February/2017На 13 февруари 2017 г. от 18:00 ч. в Синята зала на читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил ще се проведе Концерт "Музика и поезия" на естрадния изпълнител Даниел Деянов и поетесата Ценцерушка Андреева,в програмата ще се включат и изпълнителите от Музикална компания „Пей сърце” към читалището,съобщиха за “Кубер прес”, от читалището в Кюстендил.
Даниел Деянов е роден в град Кюстендил. От 1999 г. живее и учи в София, но винаги, когато може се връща в родния си град, за да радва с песните си жителите и гостите на града. Започва да се занимава с популярна музика от 2006 г. Изпълнява песни на нови автори, както и български популярни песни.
Участва в различни концерти, програми, ТВ предавания, фестивали и др. инициативи в страната и чужбина, сред които са и няколко участия през годините в различни инициативи на читалище „Братство".
Ценцерушка Андреева е родена във Видин. Завършва българска филология, живее и работи в София. Секретар е на най-голямото столично читалище “Г.С.Раковски” в район Илинден. Участва активно в дейността на Читалищния съюз, на Червения кръст и на Славянското дружество в София. Автор е на 8 стихосбирки. Нейни стихотворения са помествани в литературни алманаси и са получавали отличия в градски и национални конкурси.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама