Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Рзпространяват инфо в Кюстендилска област за улесняване на контакта им с полицията
  Категория: Скандално     13:26 - 8/February/2017Започна разпространението на информация в Кюстендилска област за гражданите за улесняване на контакта им с полицията,съобщиха за “Кубер прес”, от полицията в Кюстендил.
Информационният лист съдържа данни за полицейските и младши полицейските инспектори, които обслужват съответния район от населеното място – име, адрес на приемната, служебен телефон на всеки от тях за връзка.
Информацията се предоставя на управителите на етажната собственост, собствениците, обитателите и ползвателите на всеки самостоятелен обект във всички населени места. Чрез разпространяването на тази информация се цели да се постигне по-бърза и лесна връзка на гражданите с полицейските и младши полицейските инспектори по места , с дежурните части на районните управления на МВР, както и с оперативния дежурен на ОДМВР – Кюстендил, за да бъде своевременно разрешен техен проблем.
Изготвянето и разпространението на информационните писма е разпоредено от министър Пламен Узунов. В Кюстендилска област информацията вече е разпространена до голяма част от жителите й.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама