Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Милослав Методиев спортист № 1 за 2016 година в Кюстендил
  Категория: Култура и спорт     18:24 - 22/December/2016Кмета Паунов обеща подкрепа за спорта и признателност към спортистите ,с надежда да заздравят отношенията помежду си.

За 17 година в Кюстендил на церемония в присъствието на областно и общинско ръководство и спортисти ,бяха обявени най-добрите спортни клуба и спортисти за 2016, 31 клуба номинираха свой членове ,тази година в определянето на местата в класацията се включиха и ръководители на клубовете,предаде репортер на “Кубер прес”.
Раздадени бяха 32 статуетки и четири специални плакета, 9 спортисти попаднаха в надпреварата за първите три призови места . Кмета Паунов връчи купите и паричните награди от община Кюстендил,на първите трима победители в тазгодишната класация Спортист на годината -2016 –Кюстендил, Милослав Методиев който грабна приза спортист № 1 за 2016 година в Кюстендил, Втори в класирането е Янислав Миленков от карате клуб „Шурикен”. Валерия Кадийска от лекоатлетически клуб „Пауталия” е на трето място в класацията.”
Благодарение на вас в съвременния объркан свят има и светли страни.Ежеминутно ставаме свидетели на черни краски на ежедневието.Затова благодаря за вашия хъс, възхищавам се на вашите умения ,на дълголетието и искреността. Специални адмирации към всички Вас, особено към клубовете на Кънка Витова и Анелия Велинова.,на всички които се раздадоха тази година за Кюстендил, за България за едни по- светъл свят” подчерта кмета Петър Паунов.
Той обеща подкрепа за спорта и признателност към спортистите ,с надежда да заздравят отношенията помежду си.
Призъорът Милослав Методиев е от спортен клуб по борба „Васил и Георги Илиеви”, с треноър Валери Райчев.Спечелил е 1-во място в държавния лично-отборен шампионат, две трети места в олимпийски квалификационни турнири, 5 отборно място в Европейска кура и 2 място на Международния турнир „Никола Петров“,обявиха при представянето му.
Милослав Методиев определи отиващата си година като малък шанс,заради третите места на две квалификации,причина затова- смята той е подценена ситуация.Той е с очаквания през новата 2017 и новия олимпийски цикъл всичко да бъде наред да няма контузии,защото е извлякъл съм само хубави ползи, надявам се те да са му в полза, в бъдеще.Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама