Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
В Кюстендил се проведе среща на животновъдите
  Категория: Скандално     19:17 - 9/December/2016


Областния консултативен съвет по животновъдство-Кюстендил стана част от сдружението “Обединени животновъди”.

В конферетната зала на областна администрация Кюстендил се проведе заседание на Областния консултативен съвет по животновъдство-Кюстендил,Д-р Емил Гъгнев от Агенцията по безопасност на храните разясни процедурата по отношение на регистрацията на животновъдните обекти - издаване на удостоверение по чл. 137 от Закона за ветинаро-медицинската дейност и разликите в регистрацията на животновъдните обекти по чл. 51 и чл. 137 от същия закон,съобщи пред медии Юлия Коюмджийска, председател на областния консултативен съвет по животновъдство-Кюстендил ,предаде репортер на “Кубер прес”.
Той даде информация на животновъдите относно резултатите от Национална програма за профилактика, контрол, надзор и ликвидиране на болестите по животните на зоонозите -2016/2017г.
Представена беше от Юлия Коюмджийска, председател на областния консултативен съвет по животновъдство в Кюстендил. Актуална информация от МЗХ и ДФЗ за предстоящи пращания в сектор "Животновъдство".
”През месец ноември тази година беше регистрирано сдружението”Обединени животновъди” част от което е и Областния консултативен съвет по животновъдство-Кюстендил.В организацията членуват 13 председатели на областни, животновъдски съвета,целта е поставените местни проблеми, жалби и подадени сигнали да се обобщят на председателските срещи които ще са веднъж месечно.Там ще се взима решение коя институция ще бъде сезирана по съответен проблем или въпрос.”,обясни Юлия Коюмджийска, председател на областния консултативен съвет по животновъдство-Кюстендил.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама