Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
В Кюстендил отбелязаха Международния ден на доброволеца с фотоизложба
  Категория: Национални     17:08 - 5/December/2016Връзка с Международния ден на доброволеца, в читалище „Братство 1869” бе открита фотоизложба, включваща снимки от дейността на доброволеца Дарко Дамески в читалище „Братство 1869”, както и фотоси от дейността на доброволецът Александра Дунимаглоска от Македония, които са реализирали доброволческата си дейност в читалището,съобщиха за “Кубер прес” от читалището в Кюстендил.
В рамките на инициативите, свързани с Международния ден на доброволеца бе проведена и информационна кампания в централната част на гр. Кюстендил. В нея се включиха доброволецът по проекта Дарко Дамески и младежи-доброволци към НЧ „Братство 1869”, които разпространиха листовки с информация за Международния ден на доброволеца.
Инициативите по отбелязването на Международния ден на доброволеца бяха организирани в рамките на проект „Младите - гарант за бъдещето на Европа” съфинансиран от Програма „Еразъм+“ на Европейския съюз.
Целта на инициативите бе да се изкаже уважение и благодарност към доброволците, които с безвъзмездния си труд помагат за подобряване на живота на уязвимите и нуждаещите се от помощ и да мотивира младите хора и гражданите от Община Кюстендил да се включват в доброволчески инициативи, които са значими и с широк отзвук сред местната общност.Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама