Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
В Кюстендил се проведе лекоатлетически турнир за деца ,губернаторът награди победителите
  Категория: Култура и спорт     17:51 - 1/October/2016


Областният управител Виктор Янев награди децата, участвали във втория лекоатлетически турнир, организиран от СК „Цвети Кирилова“.

Спортен клуб „Цвети Кирилова“ организира и проведе втория лекоатлетически турнир за деца на вързаст между 6 и 12 години,съобщиха за “Кубер прес” от Пресцентър област Кюстендил.
Състезанието се проведе на стадион „Осогово“ в Кюстендил. Близо 100 деца от училищата в града се състезаваха в дисциплините спринт, препятствено бягане, дълъг скок от място и хвърляне на копие.
Бившият национален състезател по лека атлетика и настоящ треньор Цветелина Кирилова откри състезанието и благодари на община Кюстендил за подкрепата, че за втори път децата имат възможност да се включат в състезанието и да преживеят невероятни спортни емоции.
Областният управител Виктор Янев и кметът на Община Кюстендил Петър Паунов заедно наградиха два отбора, които след изчисляването на точките си разделиха първото място. Сред гостите бяха началникът на отдел „Младежки дейности и спорт“ Мая Лехчанска и представители на УС на БФЛА.
За всички деца, които взеха участие в спортната надпревара бяха осигурени медали, грамоти и подаръци.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама