Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Олимпийката по спорт- скокове на батут Ирина Караваева със специално внимание на състезатели на кюстендилския клуб "Евротрамп"
  Категория: Култура и спорт     15:10 - 14/September/2016


Караваева ще обърне специално внимание на националните състезател. Еманоил Валентинов състезател на кюстендилския клуб по батут "Евротрамп" с треньор Асен Стоицов,неговите качества бяха забелязани от олимпийската шампионка Караваева по време на летния камп в Кашкайш, Португалия през юли.
Генералният секретар на Българска федерация скокове батут и член на Техническия комитет по скокове на батут на Европейския гимнастически съюз, Мариела Стойчева, заминава за редовно заседание на комитета в Краснодар в Русия между 15 и 18 септември 2016 г.,съобщи за “Кубер прес”,Ани Кръстева.
По време на заседанието членовете ще дискутират настоящи и бъдещи свои инициативи, както и важни въпроси, свързани с развитието на спорта в европейски мащаб. По същото време в Краснодар на тренировъчен лагер-сбор ще бъдат националните състезатели по скокове на батут Еманоил Валентинов и Десислава Манолова. Двамата получиха специална покана от страна на първата олимпийска шампионка по спорта скокове на батут Ирина Караваева. Отвъд ангажиментите си като член на Техническия комитет по скокове на батут на UEG, Караваева ще обърне специално внимание на националните състезател. Еманоил Валентинов е състезател на кюстендилския клуб по батут "Евротрамп" с треньор Асен Стоицов. Неговите качества бяха забелязани от олимпийската шампионка Караваева по време на летния камп в Кашкайш, Португалия през юли.
От централизиран лагер на младежкия състав на Националния отбор по батут преди дни се завърнаха други двама състезатели на"Евротрамп" Кюстендил - Георги Пангев и Светлин Георгиев. С този лагер се отбелязва началото на подготовката на българските състезатели за Световното първенство по скокове на батут, което ще се проведе през ноември 2017, в зала Арена Армеец в София.Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама