Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
75 камери ще бъдат доставени и монтирани до 20 септември на територията на Дупница
  Категория: Скандално     16:54 - 18/August/2016


75 камери ще бъдат доставени и монтирани до 20 септември на територията на Дупница,съобщи за”Кубер прес”, Христо Апостолов пресаташе на община Дупница.
Комисия, със заповед на кмета инж.Методи Чимев разгледа офертите, които са постъпили за тази доставка, като най-изгодната оферта е от "Бат Секюрити" ЕООД-София. Стойността на поръчката е 48 000 лева. Общият брой на камерите, които са с висока резолюция и с възможност за виждане и в тъмните часове на денонощието става 93.
Всички записи ще се пазят в продължение на един месец, като ще работят денонощно и ще се подават към полицията всички посегателства или нарушители на закона за движение по пътищата. Освен за посегателства, част от тях ще бъдат с "въртящ" механизъм по най-натоварените кръстовища и улици, за да се използват и срещу шофьорите, които карат с висока скорост.
Такива ще бъдат монтирани по цялото протежение от Градинката "Левски" до кръстовището на Наков мост, в обхвата на проекта по Зелена градска среда – жк. Развесена върба, жк. Дупница, Триъгълната градинка, а впоследствие и в района на жк. Бистрица със стартиране на ремонтните дейности там.
Ще се монтират камери в Парк Рила и по протежението на ул. Патриарх Евтимий до Парк Рила, ще се подменят камерите в Градска градина и подлеза на Байкал, както и на други места, които допълнително ще бъдат определени до 10-ина дни.

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама