Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Мая Манолова не иска да участва във вота за президент
  Категория: Национални     9:58 - 15/August/2016


Мая Манолова: “За съжаление се видя, че правилата не са честни, а са подменени от тайни договорки и "лични номинации"
Няма да участвам в предрешено съревнование, се казва в писмо изпратено до медиите от Мая Манолова, в него тя изразява благодарност към структурите на БСП и гражданските организации, номинирали я за кандидат за президент,предаде репортер на “Кубер прес”.
В него Манолова аргументира отказа си да участва в "задкулисие" и предрешено съревнование. Публикуваме пълния текст: Скъпи приятели, Благодаря на всички, които изразиха доверие към мен - стотици партийни структури, граждански движения и неправителствени организации, и ме номинираха за кандидат за президент.
Съпричастна съм към вашите принципни позиции и вяра в каузата на България; към вашите очаквания за състезание по честни правила и съревнование на идеи при определянето на кандидата за президент. За съжаление се видя, че правилата не са честни, а са подменени от тайни договорки и "лични номинации". Създаде се усещане, че съревнованието не е по идеи, а по интриги. Аз не участвам в задкулисни сделки, не желая да съм "лична" номинация на когото и да е, а да бъда участник в един демократичен избор. Това е не само мое лично убеждение, а и дълг към всички вас.
Напоследък чух за себе си много неща - все "приятелски огън". Аз не участвам в братоубийствени войни! Те са пагубни за своите инициатори и рушат доверието на гражданите в политическата система. Това поведение през годините вече нанесе катастрофални вреди - разтвори се огромна бездна между гражданите и политиците. Няма да коментирам и опитите да бъда служебно елиминирана с несъстоятелни "правни" аргументи. Те са абсурдни за всеки юрист. Дала съм обет, че ще работя за гражданите! И ще продължа да го правя занапред, независимо от позицията, която заемам.
Отказвам да участвам в предрешено съревнование, в което правилата са нарушени от тези, които ги предложиха, а принципните позиции са подменени от задкулисни договорки. Оттеглям се от "състезанието" за президентските избори с признателност за подкрепата и доверието ви!?
Нашата обща мисия е да променим България в интерес на хората.
Ще го направим! Заедно!
Можете да разчитате на мен.
Желая успех в предстоящия важен за България избор!

С уважение: Мая Манолова

Kuber press

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама