Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
ГЕРБ-депутата Микев и губернатора Анчев с поздравления по случай празника на БГ- полицаи
  Категория: Регионални     15:52 - 8/November/2010

Десетки поздравления получиха полицаите от ОДМВР – Кюстендил по случай професионалния им празник – от държавни институции, от колеги от различни структури на МВР, от просветни и граждански организации, от медии и граждани,съобщи за „Кубер прес” Катя Табачка говорител на полицията в Кюстендил.
Поздравителни адреси се получиха и от кюстендилския народен представител Валентин Микев, и от областния управител на Кюстендилска област Любомир Анчев. Те благодарят на служителите на реда за труда им и за взаимодействието, за гарантирането на реда и спокойствието за жителите на Кюстендилска област.
В поздравлението си народният представител Валентин Микев изразява увереност, че полицаите ще останат верни на принципа да работят за спокойствието на гражданите на Република България и с изградената координация между централните и местни структури на институциите са основен елемент на българската държавност. Пожелавам здраве и успехи на вас и вашите семейства, които споделят трудностите на вашата благородна професия, се казва в поздравлението на народния представител.

Кубер прес

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама