Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Шефът на НДСВ в Кюстендил неодобрява натиска на изпълнителната власт над съдебната
  Категория: Политика     20:08 - 26/April/2010

Някои от действията на правителството одобрявам, други категорично не, заяви пред медии Васил Иванов областен представител на НДСВ в Кюстендил и председател на ОбС.
Според него видните арести не са антикризисни мерки, а начин по който показно се представят МВР действията като успешни акции, след което не се съобщават реалните резултати от тях. Той подчерта, че не одобрява тоталния натиск на изпълнителната над съдебната власт, посочвайки за пример постоянното говорене за това, че ВСС е лош и че са нужни нови критерии за избор на неговите членове. Васил Иванов не приема НПК измененията и счита, че президента Първанов правилно е дал два от тях на конституционния съд.
Текста за резервния защитник –адвокат ще е мъртъв, той не би могъл да се приложи на практика. По думите на НДСВ председателя икономическата политика на ГЕРБ- правителството не е добра. Иванов поддържа мнението си, че в НДСВ има един от най-добрите икономически екипи, чийто знания и умения за жалост управляващите не искат да ползват, което ще им изиграе лоша шега, смята още Васил Иванов.

Кубер прес

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама