Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
В кюстендилска област няма държавен сектор без сменено ръководство
  Категория: Политика     8:41 - 23/February/2010

В кюстендилска област няма държавен сектор в който да не са извършени смени на началници и тези от следващия ешалон, каза пред медии Мая Манолова депутат от КБ.
Доказани специалисти се заменят с хора които нямат представа с какво ще се занимават. ГЕРБ ще понесе последствията от поведението си в резултат на функционирането на администрацията, допълни депутатката. Държавните служители не вършат нищо от страх да не разочароват шефа или да загубят работата. Ако говорим за административен капацитет той винаги има измерения в професионалисти и служители със стаж и умения.
Ситуацията с ГЕРБ представителите по места е, че са като местни деребей, трудно се работи с хора без активност. В НС освен, че не правят нищо което би могло да бъде чуто и видяно, са безучастни към проблемите на населението в региона. Кирил Калфин се интересува какво се случва в Митнците и какви кадрови промени да инициира. Манолова предполага, че Емил Гущеров прави нещо за гр.Дупница, според нея Валентин Микев е добър човек от което нищо не следва. Тя смята, че управлението на ГЕРБ е некомпетентно и самонадеяно.

Кубер прес

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама