Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Нова 130 метрова ограда монтираха на гробищен парк Жабокрът
  Категория: Новини     9:31 - 18/June/2024

Юлиян Максимов кмет на Кметство –Жабокрът: Инициативата която реализирахме в Жабокрът е начало на подобни мероприятия и занапред. Целта е всичко което се прави в Жабокрът да бъде полезно и от полза за жителите.  

След повече от 20 години липса на нова ограда на гробищен парк Жабокрът, вече има монтирана 130 метрова,доброволци се включиха в инициативата която е на Евгени Владимиров -за четири дни, работата беше свършена ,това потвърди ред ”Кубер прес”, Юлиян Максимов кмет на Кметство –Жабокрът.

Материалите и техниката по монтирането на оградата са осигурени от Кметство Жабокрът, само оградата струва над 2000 лева, вратата и железните колове са дарение, уточни той.Средствата са осигурените от собствения бюджет на населеното място.

„Инициативата която реализирахме в Жабокрът е начало на подобни мероприятия и занапред. Целта е всичко което се прави в Жабокрът да бъде полезно и от полза за жителите. Важно е да се отбележи, че доброволците по монтирането на оградата разбират ефекта от подобни инициативи и са готови да продължат и занапред.”каза още кметът на Кметство Жабокрът Юлиян Максимов.

Новата ограда е изградена върху частични останки от предишна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама