Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Община Кюстендил с покана за местни инициативи финансирани чрез Общински фонд за подкрепа на местни инициативи 2024 г
  Категория: Новини     17:13 - 17/June/2024

От Община Кюстендил отправят покана за подаване на местни инициативи финансирани по Схема за предоставяне на финансова помощ чрез Общински фонд за подкрепа на местни инициативи 2024 г. , предаде репортер на „Кубер прес”. Приоритетна област:
"Опазване на околната среда, благоустрояване и ремонти в община Кюстендил"
Община Кюстендил обявява процедура за набиране на местни инициативи за финансиране по Схема за предоставяне на финансова помощ чрез Общински фонд за подкрепа на местни инициативи 2024 г., Приоритетна област: "Опазване на околната среда, благоустрояване и ремонти в община Кюстендил".
Краен срок за подаване на местни инициативи: 17 Юли 2024 г., до 17:00 ч.
Подробна информация може да откриете в Пакета документи, публикувани към настоящата покана. Документи за информация и Документи за кандидатстване.
Попълнения формуляр за кандидатстване със съответните приложения трябва да бъде подаден в запечатан плик с препоръчана поща, по куриер или да бъде доставен на ръка на следния адрес: гр. Кюстендил, пощ. код 2500, пл. „Велбъжд“ № 1, Община Кюстендил. Всички подадени местни инициативи се регистрират в деловодството на общинска администрация – Кюстендил, запечатани в плик, съдържащ наименованието на кандидата, приоритета, наименование на местната инициатива и получател: Община Кюстендил, Дирекция „Интегрирано планиране и регионално развитие“, За: Общински фонд за подкрепа на местни инициативи – 2024г.
Въпроси във връзка с попълването на формулярите за кандидатстване и изискванията по настоящата покана за подкрепа на местни инициативи могат да се задават към: Електронен адрес: rdei@kustendil.bg  или Адрес за кореспонденция: пощ. код 2500, Община Кюстендил, пл. „Велбъжд“ №1, Дирекция „Интегрирано планиране и регионално развитие“, в срок до 07.07.2024 г., а отговорите се публикуват не по-късно от  12.07.2024 г.

Kuber press

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама