Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
65-годишен мъж водач блъсна 2 деца внезапно изскочили на пътя в района на Коняво
  Категория: Новини     16:27 - 17/June/2024

Кметът на Кметство Коняво Марияна Александрова:Като превантивна мярка,ще организирам среща на деца и родители с представители на Общинската комисия за Борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Кюстендил.

Лек автомобил  „Рено“, управляван от 65-годишен мъж, е блъснал 2 деца на 10 и на 13 г.  внезапно изскочили на пътя в района на с. Коняво, съобщава сайта на ОДМВР Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес”. Децата са настанени с мозъчно сътресение в кюстендилската болница за наблюдение.Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.Кметът на Кметство Коняво Марияна Александрова, се ангажира да предприеме мерки за предотвратяване или най-малко ограничаване на подобни пътни инциденти.

Блъснатите деца са братчета, те често играят навън, в Коняво има деца от близки населени места които често се движат в близост до пътното платно. Децата почти не се съобразяват   с движението на автомобилите, което е предпоставка за възникване на пътно-транспортни произшествия,това потвърди пред „Кубер прес”, кметът на Кметство Коняво Марияна Александрова.

„Имам намерение като превантивна мярка да организирам среща на деца и родители с представители на Общинската комисия за Борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Кюстендил.Според мен това е един от начините за работа и възможност за положително влияние върху децата които не винаги са дисциплинирани и предприемат дори и без да искат действия водещи до инциденти”, обобщи кметът на Кметство Коняво Марияна Александрова.

Kuber press

>

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама