Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Предстой назначаването на Димитър Стоилов за директор на болницата в Кюстендил
  Категория: Новини     12:39 - 14/May/2024

Със заповед на здравния министър и на основание Закона за лечебните заведения, чл. 21, ал. 1 от Закона за публичните предприятия и чл. 37, ал. 2 от Правилника за прилагане на Закона за публичните предприятия, в началото на април тази година  е
открит конкурс за избор на членове на органи за управление – съвет на директорите  на „Многопрофилна болница за активно лечение - д-р Никола Василиев“ АД, гр. Кюстендил, информира сайта на МЗ ,предаде репортер на „Кубер прес”. Министерство на здравеопазването обяви резултатите от проведения конкурс за избор на, предаде репортер на "Фокус“. Конкурсът по избора на членове на органи за управление – съвет на директорите по управител на Многопрофилната болница за активно лечение "Д-р Никола Василиев“ – Кюстендил позиции № 1 - представител на държавата, беше обявен на 3 април тази година.

Първи в класирането е Димитър Стоилов, който трябва да поеме поста на изпълнителен директор на лечебното заведение в областния град. Той ще замени досегашният директор – д-р Александър Величков. Другият кандидат в конкурса е д-р Борис Жабински. Той е класиран от комисията на второ място.

Конкурсът е преминал през три етапа. Проверка на съответствието на представените документи , оценяване на изготвена и представена от кандидатите концепция и събеседване.

Договорът за възлагане на управлението с избрания кандидат ще се сключи за срок до изтичане мандата на настоящия съвет на директорите - до 1 февруари 2026 година.

Димитър Стоилов ще наследи поста от досегашния директор на лечебното заведение в областния град Д-р Александър Величков.

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама