Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Национален младежки форум - National youth forum Bulgaria - най-голямата младежка платформа в България, гостува на Община Кюстендил!
  Категория: Новини     20:11 - 24/April/2024

Стъпки за развитието на младежта, младежкото участие на местно ниво и грижата на Община Кюстендил по тези въпроси – тези и още редица теми бяха обсъдени по време на срещата ни с председателя на Национален младежки форум – Атанас Радев, главния секретар на НМФ – Йоан Стоянов и директора на Международен младежки център – Перник – Радост Раданова, които посрещнахме в Кюстендил! , съобщава социалната страница на Община Кюстендил, предаде репортер на „Кубер прес”.
Разговорът идва само няколко дни след като кметът инж. Огнян Атанасов, присъства в София на събитието “В ритъма на гражданското общество”, а посещението на НМФ в Кюстендил бе инициирано именно от градоначалника.
По време на срещата зам.-кметът „Интегрирано планиране и регионално развитие“ Николай Дочев и зам.-кметът „Култура, туризъм, социални, младежки дейности и спорт“ Кристиян Иванчов и експертите от общинската администрация в областта на младежките дейности изразиха желанието на Община Кюстендил да насърчава развитието на младежите, активното им участие в обществения живот и тяхната успешна реализация.
Националният младежки форум приветства активната позиция на местната власт да поддържа активен диалог с младите хора и да ги постави на централно място в своя дневен ред.
"Готови сме за сътрудничество, насочено към реализиране на политики, съобразени с потребностите и амбициите на младите хора в Кюстендил. Вярваме, че обединените усилия на Национален младежки форум и Община Кюстендил ще допринесат за създаване на среда, в която младите хора да се чувстват ценени, подкрепяни и овластени да реализират своя потенциал", казаха още от Младежкия форум.
По време на срещата имахме още възможността да обсъдим ролята на младите хора при формирането на местната младежка политика, да обменим добри практики при провеждането на младежка политика на местно ниво, които съвсем скоро да приложим и в Кюстендил!
Благодарим на НМФ за ползотворната, обогатяваща и вдъхновяваща среща!


 


 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама