Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Дупнишкия съд с подкрепа на благотворителна кампания на ММФ
  Категория: Правосъдие     13:46 - 12/February/2024

Районен съд – Дупница подкрепя за втора поредна година благотворителната кампания на Сдружение „близо ДО ТЕБ“,съобщава за „Кубер прес”, Владимир Владимиров- Връзки с обществеността-Окръжен съд Кюстендил.

  Тази година, целта е набирането на средства за провеждането на културно събитие - Младежки музикален фестивал. Съдиите и съдебните служители от Районен съд – Дупница, както и посетилите Съдебната палата ще могат да си купят мартеници, изработени от доброволците на Сдружението. Дарителска кутия е поставена на партерния етаж на съда, като всеки харесал си мартеница може да постави в кутията сума по своя преценка, в подкрепа на младежкия музикален фестивал.

„Обмисляме културното събитие да се проведе в края на лятото, в парк "Рила" на град Дупница. Искаме да дадем възможност за изява на младежки групи, с участие на музиканти от града, които да дебютират на голямата сцена. Планираме и концерт на една от популярните български групи“, коментираха от Сдружение „близо ДО ТЕБ“.

През 2023 година, съдиите и съдебните служители на РС – Дупница, отново купувайки си мартеници, подкрепиха благотворителната инициатива на Сдружение „близо ДО ТЕБ“- “Мартеница с кауза”, с която бяха събрани средства и подпомогнати талантливи деца от община Дупница, като им се заплатиха едногодишните такси за посещения в школи по изкуства или спортни клубове.

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама