Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
Кюстендил с временна организация на движението за провеждането на маскараден фестивал „Джамала“
  Категория: Новини     14:23 - 7/February/2024

Въвежда се временна организация на движението в Кюстендил на 10 февруари във връзка с провеждането на маскараден фестивал „Джамала“ 2024 г.съобщава социалната страница на Община Кюстендил,предаде репортер на „Кубер прес”.
Във връзка с провеждането на Първото издание на Национален маскараден фестивал „Джамала“, който ще се проведе в съботния ден, се въвежда временна организация на движението на 10 февруари в часовете от 7.00 ч. до 20.30 ч.
Затваря се периметъра от улиците „Цар Симеон“, „Ивайло“, „Евлоги Георгиев“, „Цар Асен I“, „Христо Смирненски“, „Пейо Яворов“, „Демокрация“, “Цар Михаил“, „Мориц Леви“, „Неофит Рилски“, „Битолска“, „Родопи“, както и находящите се в периметъра обществени паркинги:
паркинга на ул. „Райна Цанева“;
паркинга при ХГ „Владимир Димитров – Майстора“ и при хотел „Рамира“;
двата паркинга при Дервиш баня;
Затворени ще бъдат още паркинга при магазин Billa и паркинга при Общински драматичен театър.
Горепосочените ще бъдат използвани за паркиране от участниците във фестивала.
Жителите и гостите на града ще могат свободно да паркират по поречието на реката – по ул. „Георги Раковски“, за да имат близък достъп до централната градска част.
Пристигащите в града с организиран превоз посетители ще бъдат насочвани да паркират в пространството при Цирковата площадка.
Община Кюстендил се извинява за причиненото неудобство и моли горепосочените улици и паркинги да бъдат освободени в петък вечер от паркиращите там автомобили.
„Предварително благодаря на нашите съграждани за тяхното разбиране. Извинявам се за неудобството, но смятам, че това ще бъде в интерес на всички кюстендилци. Каня ви да бъдете на площада в събота и заедно да отбележим този прекрасен празник, който ще се случи в центъра на Кюстендил.“, каза кметът  Огнян Атанасов.

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама