Рубрики
Партньори
First slide
Second slide
Third slide
В Кюстендил обсъждат възможността да има денонощен кабинет за дентална помощ
  Категория: Новини     15:42 - 3/February/2024

Предстой да се проведе среща между зъболекари и представители на общинска администрация Кюстендил, тя се организира от зам. кмета Бойко Клечков с ресор  „Образование, здравеопазване, жилищна политика и транспорт“-, стана ясно от отговорът на  кмета Атанасов, относно  питане на Владислав Котев, предаде репортер на „Кубер прес”.

Първата среща ще бъде на 5 януари в общината, на която ще присъства председателя на общинската структура на стоматолозите в Кюстендил Д-р Петров ,кметът Атанасов и ресорния зам .кмет Бойко Клечков. Целта е да се търси решение –денонощния кабинет да работи и събота и неделя.

След това се планира друга по обширна среща в която участие да вземат повече стоматолози.

 „На срещата с гилдията ще се разбере дали ще има съгласие в Кюстендил да има денонощен зъболекарски кабинет,за да бъде изпълнява тази услуга.Дали ще приемат условията от страна на общината за ползвания кабинет да не плащат наем.За нас е важно да има такава денонощна услуга ,защото град който развива туризъм трябва да разполага с такъв денонощен кабинет, както има денонощна аптека и денонощна лекарска помощ.”каза още кмета Атанасов.

 

Kuber press

>

       Назад кън всички новини

Времето
Анкета

Ще се справите ли с високите цени на горивата!


Да
Не
Не знам
Ще опитам
Невъзможно

Реклама